celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 17 Ağustos 2019 501 Görüntüleme

Ahmet Davutoğlu’nun Parti Binasının Yeri Belli Oldu

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı iddia edilen yeni partinin Ankara, Beysukent’te yer alan üç katlı binası ilk kez görüntülendi. Ekim ayında kurulacağı ifade edilen partinin binasında özel görüşmeleri gerçekleştirildiği belirtildi.

Kuracağı yeni parti ile gündem olan Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni parti binası ilk kez görüntülendi.

Binada Ahmet Davutoğlu’nun sözünün bulunduğu posterin olması da dikkat çekerken Ahmet Davutoğlu’nun Ankara’da Beysukent’te üç kattan oluşan binasını ilk kez FOX Haber görüntüledi.

Ayrıca haberde Davutoğlu’nun yeni partiyi Ekim ayında kuracağı iddia edildi.

Paylaşılan görüntülerde binanın yoğun güvenlik kameralarıyla izlendiği görüldü ve bina duvarlarında Ahmet Davutoğlu posterlerinin yer aldığı dikkat çekti.

Diğer yandan Adalet ve Kalkınma Partisi kurucuları arasında bulunan Osman Hakan Kılıç, bu binada arkadaşıyla istişare yaptığı ifade edilirken Davutoğlu’nun binaya iki kez geldiği belirtildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com