celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 30 Aralık 2015 1283 Görüntüleme

Diyarbakır Emniyet Müdürü Esnafı Ziyaret Etti

Haftalardır Diyarbakır’da süren çatışmalar ve sokağa çıkma yasağının ardından bugün Diyarbakır Emniyet Müdürü sokağa çıkarak esnafları ziyaret etti.

Bazı mahallelerde sokağa çıkma yasağının kalkmasına rağmen esnaf hale kepenklerini açamadı. Silah ve bomba sesleri yüzünden huzurla dükkanlarını açamadıklarını belirten esnaf, bir an önce çatışmaların bitmesini ve hayatın normale dönmesini temenni etti.

Şu an halen 6 mahallede süren sokağa çıkma yasağı yüzünden hem bölge halkı hem de esnaf zor günler geçiriyor. Bölgenin PKK’dan temizlenene kadar çatışmaların süreceği söyleniyor. Sokağa çıkma yasağının bittiği mahallelerde polis sokakların başında nöbet tutuyor. Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan sokağa çıkarak hem esnafla hem de nöbet tutan polislerle sohbet etti.

Bir yandan çatışmalar sürerken bir yandan da Sur Belediyesi’nin temizlik görevlileri cadde ve mahalleleri temizlik çalışmalarına başladı. Emniyet Müdürü Daştan bir süre esnafla sohbet ettikten sonra yoğun güvenlik önlemleri altında araçla uzaklaştı.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bora Bayburtlu kimdir ?

Bora Bayburtlu kimdir ?

Tema Tasarım | Osgaka.com