celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 5 Mart 2017 666 Görüntüleme

Gmail Mail Gönderme Boyutunu Yükseltti

Dünyanın en çok kullanılan e-mail servislerinden biri olan Gmail, mail gönderme boyutunda yükseltme seçeneğine gitti.

Dünyanın en çok kullanılan e-mail servislerinden biri olan Gmail, mail gönderme boyutunda yükseltme seçeneğine gitti.

Google’ın e-posta servisi Gmail, daha önce 25 MB olan mail gönderme boyutunu 50 MB’a çıkardı. Kullanıcılar 25 MB’ı geçen ekli mailler için wetransfer, onedrive, google drive gibi dosya upload ve bulut sistemleri kullanmayı tercih ediyorlardı. Kullanıcıları bir nebze olsun rahatlatacak bu yükseltme işleminden kullanıcılar da son derece memnun görünüyor.

Kullanıcıların ekli maillerde yaşadıkları sıkıntılara çözüm bulmak için harekete geçen Google yetkilileri 25 MB sınırından 50 MB’a yükselterek kullanıcıları memnun etmeye çalışıyor.

1 milyardan fazla üyesi olan Gmail, hizmet vermeye ilk olarak 2004 yılında başladı. 2009 yılında beta sürümünden kurtularak Google’ın diğer servisleri arasına katılan Gmail, sürekli kendini yenilemesi ile de kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Gmail’in içerisine yerleştirilen Google Talk servisi ile de kullanıcıların gmail’den ayrılmadan diğer kullanıcılarla sohbet etmesi sağlanıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com