celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 6 Mart 2017 560 Görüntüleme

Savcı Hanefi Avcı İçin Beraat İstedi

Fethullah Gülen'in lideri olduğu terör örgütünü anlattığı kitapların yayınlanmasıyla beraber hakkında sayısız soruşturma açılan ve hapse mahkum edilen eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı hakkında mahkemeden son dakika kararı geldi.

Fethullah Gülen’in lideri olduğu terör örgütünü anlattığı kitapların yayınlanmasıyla beraber hakkında sayısız soruşturma açılan ve hapse mahkum edilen eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı hakkında mahkemeden son dakika kararı geldi.

Devrimci Karargah Örgütü, Oda TV ve Ergenekon gibi FETÖ’nün kumpası olduğu anlaşılan davalardan yargılanan ve bir süre hapiste yatan eski emniyet müdürü Hanevi Avcı’nın yargılandığı İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 7. celsesi görülen Devrimci Karargah Örgütü davasında savcı Hanefi Avcı’nın beraatini talep etti. “Silahlı terör örgütüne yardım etmek” ve “6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet etmek” suçlarından yargılanan Avcı’nın beraatini talep eden savcının bu görüşüne mahkemenin nasıl bir karar vereceği merakla beklenirken, Devrimci Karargah örgütü üyesi oldukları iddiasıyla yargılanan bazı sanıklar hakkında hapis cezası talep edildi.

Türkiye’de bombalı ve silahlı terör eylemleri gerçekleştiren komünist ve Marksist-Leninist silahlı örgütlerle ortak bir cephe oluşturan bu örgüt AK Parti İl Başkanlığı binasına saldırı olmak üzere bir çok silahlı ve bombalı saldırı düzenledi. 2009 yılında hücre evine yapılan baskın 6 saat sürmüş ve baskın görüntüleri televizyonlardan canlı olarak yayınlanmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com