celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 10 Ocak 2016 879 Görüntüleme

Fay Hattı Olmayan Bölgede İlginç Deprem!

Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde bu akşam 3.5, 3.6 ve 5.0 şiddetlerinde 3 deprem meydana geldi. Merkez üssü Çiçekdağı olan deprem Ankara dahil bir çok çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremde can ve mal kaybı meydana gelmezken vatandaşlar korkudan evlerinden çıkarak sokakta beklemeye başladı.

Saat 19:00 – 20:00 arasında meydana gelen depremler yerin 12 ile 15 km altında meydana geldi. Kırşehir’e yakın olan Ankara ve Kırıkkale’de de deprem hissedilirken deprem nedeniyle vatandaşlar telaş içerisinde sokağa çıktı. Depremin olduğu bölgedeki bazı eski yapılarda çatlamalar meydana gelirken, can ve mal kaybının olmadığı öğrenildi.

Deprem hakkında açıklama yapan AFAD üyesi, depremin olduğu bölgede aktif bir fay hattının bulunmadığını, bu nedenle depremin bu bölgede olmasını ilginç bulduğunu ve durumun acilen araştırılması gerektiğini belirtti. Yetkililer paniğe kapılacak bir durum olmadığını, vatandaşların gerekli tedbirleri alarak evlerine gidebileceğini söylerken, korkan bazı vatandaşların sokakta ve arabalarda beklediği gözlemlendi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com