celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 13 Ocak 2016 899 Görüntüleme

IŞİD’e Yönelik 3 İlde Operasyonlar Yapıldı

Geçtiğimiz gün İstanbul Sultanahmet‘te patlayan bombanın ardından emniyet güçleri terör örgütü IŞİD’e yönelik operasyonlarını artırdı. 10 Alman turistin hayatını kaybetmesiyle büyük bir şok yaşayan Dünya’dan teröre lanet mesajları yağdı.

IŞİD’e yönelik bir çok ilde operasyonlar yapılırken, Antalya’da 3 Rus vatandaşının da IŞİD operasyonunda gözaltına alınması dikkat çekti. İzmir, Konya ve Antalya’da gerçekleştirilen operasyonlarda 10’dan fazla IŞİD üyesi olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı. Rus vatandaşların evlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel materyal ele geçirildi.

İzmir’de yapılan IŞİD operasyonunda ise 6 kişi gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere Emniyet’e götürüldü. Evlerde yapılan aramada av tüfeği ve örgütsel içerikler bulundu.

En çok IŞİD operasyonu yapılan illerin başında gelen Konya’da terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 5 eve eş zamanlı baskın düzenlenerek 4 kişi yakalandı. IŞİD’le bağlantıları tespit edilen ve yurt dışındaki IŞİD üyeleriyle sürekli iletişim halinde oldukları tespit edilen terör örgütü üyeleri çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com