celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 11 Mart 2017 853 Görüntüleme

Emrah Karaduman Eskişehir’de Bıçaklandı

Aleyna Tilki‘yle çıkardığı Cevapsız Çınlama Single’ı ile adından sıklıkla söz ettiren ünlü DJ Emrah Karaduman Eskişehir’de bıçaklı saldırıya uğradı.

Sahne almak için gittiği Eskişehir’de bir kişinin saldırısına uğrayan Emrah Karaduman ve şoförü hastaneye kaldırıldı. Karaduman sırtından ve karnından bıçaklanırken, şoförü ise elinden yaralandı. Ağır yaralanan Emrah Karaduman, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’nde tedavi altına alınırken şoförü ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emrah Karaduman’ın sağlık durumu ile ilgili hastaneden açıklama gelirken, tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği ve durumunun iyiye gittiği belirtildi. Karaduman’ın sağlık durumu hakkında Aleyna Tilki de Twitter hesabından açıklama yaparken, durumun haberlerde abartıldığı gibi kötü olmadığı tedavisinin iyiye gittiğini belirtti.

Uzun yıllar Hande Yener’in sahne ekibinde yer alan Emrah Karaduman daha sonra Mustafa Ceceli, İrem Derici, Murat Dalkılıç gibi isimlerle çalışarak kendini ispatladıktan sonra kendi albümünü çıkardı. Beste ve aranje yapan Karaduman, Aleyna Tilki’yle beraber Cevapsız Çınlama adlı tek şarkılık single’ı ile adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com