celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 19 Ocak 2016 1439 Görüntüleme

Sinem Kobal Tek Taş Yüzüğüyle Mesaj Verdi

Yıldız futbolcu Arda Turan ile uzun süreli ilişkisinin bitmesinin ardından ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte olmaya başlayan Sinem Kobal geçtiğimiz gece Fashionist’16’daydı.

Arda Turan ile uzun süreli ve medyatik ilişkisini geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde sonlandırma kararı alan Sinem Kobal, magazin basınına bir süre sonra yakışıklı oyuncu Kenan İmirzaoğlu ile yakalandı. Kısa süre önce aileleri de tanıştıran ikilinin evleneceği söylentilerine resmi açıklama yapılmazken, Kobal’ın parmağındaki tek taş dikkatleri çekmeyi başardı.

Tuvana Büyükçınar’ın Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı Fashionist’16’ya katılan Sinem Kobal beyaz kıyafetiyle göz doldurdu. Magazin basınının yoğun ilgi gösterdiği Kobal’ın parmağındaki yüzük dikkatlerden kaçmadı. Evlilik hakkındaki soruları yanıtsız bırakmayı tercih eden Kobal, fuarda Arda Turan’la olan ilişkisi yüzünden arasının bozuk olduğu Burcu Esmersoy ile karşılaştı. İkili ilk başta birbirlerini görmezden gelirken, magazincilerin tam Esmersoy’un önünde Kobal’ı durdurup soru yağmuruna tutmasının ardından ikili gönülsüz de olsa birbiriyle selamlaşmak zorunda kaldı.

Bir süredir magazin gündeminde yer almayan Kenan İmirzalıoğlu’nun evlilik hakkındaki açıklamaları merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com