celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 23 Ağustos 2019 830 Görüntüleme

BJK – Göztepe canlı izle – Bein Sport 1 – Beşiktaş Göztepe maçı canlı izle

Beşiktaş, 45+2’de Güven Yalçın’ın ayağından bulduğu golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamladı. Beşiktaş Göztepe maçı izle. Beşiktaş Göztepe maçı canlı izle. BJK Göztepe canlı maç yayını. Beşiktaş Göztepe maçı canlı yayını sizlerle. BJK Göztepe maç izle. Beşiktaş Göztepe maçı canlı yayını. Donmadan Beşiktaş Göztepe maç izle. Beşiktaş Göztepe şifresiz maç izle canlı maç yayınları. BJK – Göztepe canlı izle – Bein Sport 1 – Beşiktaş Göztepe maçı canlı izle

Beşiktaş – Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Saat 20.30’da başlayacak müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadele ile ilgili tüm detaylar anbean habernokta.net’de olacak.

MAÇ BAŞLADI

Maçın ilk tehlikeli atağı Beşiktaş’tan geldi. 5. dakikada Kara Kartal’ın yeni 9 numarası Güven Yalçın, Göztepe ceza sahasının hemen önünde topla buluştu. Genç forvetin sert şutu direkten auta çıktı.

11. dakikada Boyd’un sağ kanattan yaptığı orta savunmadan sekip kaleye yöneldi. Top Portekizli kaleci Beto’da kaldı.

16’da Göztepe tehlikeli geldi. Savunmanın yaptığı hata sonrası topla buluşan Serdar Gürler, istediği gibi vuramayınca Karius, rahat bir şekilde topu kontrol etti.

41. dakikada Beşiktaş, Göztepe kalesini yokladı. 5. dakikada Güven’le gole çok yaklaşan Kartal’da bu sefer Oğuzhan şansını denedi. Güven Yalçın’ın şutuna benzer bir vuruş çıkaran Oğuzhan, üst direğe takıldı ve top oyun alanına döndü.

Asist Caner, gol Güven

45+2. dakikada Beşiktaş, golü buldu. Sol kanatta topla buluşan Caner Erkin, kale sahası içine mükemmel bir orta açtı. Doğru zamanda, doğru yerde olan Güven Yalçın, topu boş filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Genç yıldız, Beşiktaş’ın bu sezonki ilk golünü kaydetti.

İlk yarı Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

**

Emine Bulut unutulmadı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in görüşmesi sonrası alınan karar gereği, karşılaşma 1 dakika geç başladı. Beşiktaş ve Göztepeli oyuncular ile maçın hakem üçlüsü, alınan karardan dolayı sahaya siyah pankartla çıktı. Başlama düdüğü öncesi Bulut için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Tribünler de protesto etti

Her iki takımın taraftarları Emine Bulut cinayetine tepki gösterdi. Vodafone Park’ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, “Kadına uzanan eller kırılsın” tezahüratı yaparken, Beşiktaş tribünlerinde Emine Bulut’un isminin yazılı olduğu “Anne lütfen ölme” pankartı yer aldı.

İLK 11’LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Medel, Oğuzhan, Boyd, Lens, Ljajic, Güven

Göztepe: Beto, Gassama, Sanneh, Titi, Leo, Poko, Borges, Serdar, Yasin, Deniz, Eren

Dorukhan şoku!

Dorukhan, kaval kemiğindeki sakatlık nedeniyle Beşiktaş‘ın, Göztepe maçının kadrosundan çıkarıldı. Kulüpten sakatlıkla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: Oyuncumuz Dorukhan Toköz dün akşam gerçekleştirilen antrenmanın son bölümünde aldığı darbe sonrası sol üst ön baldır adalesi (quadriceps) meydana gelen ödem nedeniyle maç kadrosunda yer almamıştır.

Beşiktaş Göztepe maçını izle Canlı maç izle Bein Sports

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com