celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 23 Ağustos 2019 439 Görüntüleme

Beşiktaş Göztepe maçı canlı İZLE BJK Göztepe maçını şifresiz veren kanallar | BJK Göztepe canlı skoru kaç kaç?

Süper Lig kaldığı yerden devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’de 2 hafta heyecanı. Beşiktaş Göztepe maçı canlı izle! BJK Göztepe maçını şifresiz veren kanallar var mı? | BJK Göztepe canlı skor kaç kaç? gibi aradıklarınız haberimizde. Beşiktaş Göztepe maçı ile Süper Lig’de futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Göztepe ile çıktığı son 10 karşılaşmadan 2 kez mağlup ayrılan Beşiktaş, serisine devam etmek için sahada olacak. Peki, Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Beşiktaş Göztepe maçı ile Süper Lig’de dengeler yeniden değişecek. İlk hafta mücadelesini deplasmanda 3-0 gibi bir skorla kaybeden Beşiktaş, ikinci hafta mücadelesinde Göztepe’yi ağırlayacak. Peki, Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Beşiktaş, bir resmi maçta 90 gün sonra İstanbul’daki taraftarlarının karşısına çıkacak. Son olarak geçen sezon Süper Lig’in 34. haftasında Kasımpaşa’yı 24 Mayıs’ta konuk eden siyah-beyazlı ekip, karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı da Vodafone Park’ta ilk kez bir maçta takımın başında yer alacak. Takımın yeni transferleri Douglas, Pedro Rebecho, Tyler Boyd, Kevin N’Koudou ve Victor Ruiz de siyah-beyazlı taraftarların önünde ilk maça çıkmak için forma bekleyecek.

Beşiktaş’ta sakatlıkları devam eden Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson ve Enzo Roco, Göztepe karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlığını atlatan Karius’un kaleyi Utku’dan devralması bekleniyor. Göztepe’de ise sakatlığı bulunan Cameron Jerome, bu maçın kadrosuna yer alamayacak. Antalyaspor karşısında 1 maçlık cezasını tamamlayan teknik direktör Tamer Tuna ise takımının başında sahaya çıkabilecek.

beIN SPORTS HD1’den yayınlanacak ve saat 20.30’da Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmada hakem Ali Palabıyık görev yapacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com