celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 23 Ağustos 2019 467 Görüntüleme

Beşiktaş Göztepe maçı canlı yayın – beinsports canlı izle maç yayın lig tv

Beşiktaş Göztepe maçı ile Süper Lig’de 2. hafta heyecanı başlıyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Sivasspor’a 3-0’lık skorla mağlup olan Beşiktaş, ilk haftayı telafi etmek istiyor. Beşiktaş Göztepe maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları SKOR’da… Beşiktaş Göztepe maçı canlı izle bağlantısı da haberde yer almakta… Güven’in 6. dakikada yaptığı vuruşta top üst direkten dışarı çıktı. 42. dakikada bu kez de Oğuzhan’ın şutu direğe çarparak auta gitti. Beşiktaş, 45+2’inci dakikada Güven ile öne geçti. İlk yarı bu golle Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmada ikinci yarı oynanıyor.

Beşiktaş Göztepe canlı! Beşiktaş Göztepe maçı ile Süper Lig’de 2. hafta heyecanı başlıyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Sivasspor’a 3-0’lık skorla mağlup olan Beşiktaş, ilk haftayı telafi etmek ve seyircisinin önünde sezonun ilk maçından üç puanla ayrılmak istiyor. Göztepe ise konuğu Antalyaspor karşısında aldığı 1-0’lık ilk hafta yenilgisini sürprizle telafi etmenin peşinde… Beşiktaş Göztepe maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları SKOR’da… Beşiktaş Göztepe maçı canlı izle bağlantısı da haberde yer almakta…

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇI İLK 11’LER (MUHTEMEL)

STAT: Vodafone Park

SAAT: 20:30

HAKEM: Ali Palabıyık

YAYIN: beIN SPORTS HD 1

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Medel, Oğuzhan, Boyd, Lens, Ljajic, Güven

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

GÖZTEPE: Beto, Gassama, Titi, Sanneh, Leo, Poko, Borges, Serdar Gürler, Yasin Öztekin, Deniz Kadah, Eren Derdiyok

TEKNİK DİREKTÖR: Tamer Tuna

Kartal’da eksikler…

Beşiktaş’ta sakatlıkları devam eden Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson, Enzo Roco ve Dorukhan Toköz, Göztepe karşısında forma giyemiyor. Sakatlığını atlatan Karius ise kaleyi Utku’dan devralıyor. Göztepe’de ise sakatlığı bulunan Cameron Jerome, bu maçın kadrosuna yer alamadı. Antalyaspor karşısında 1 maçlık cezasını tamamlayan teknik direktör Tamer Tuna ise takımının başında.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com