celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 24 Ağustos 2019 366 Görüntüleme

Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Maçın hakemi kim?

Süper Lig’in başlamasıyla beraber Başakşehir Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı merak konusu oldu. Peki, Başakşehir Fenerbahçe maçı saat kaçta? Maçı kim yönetecek? İşte yanıtı…

Süper Lig’e hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, bugün Başakşehir deplasmanına çıkıyor. Peki, Başakşehir Fenerbahçe maçı saat kaçta? Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Gaziantep’I 5-0 yenerek 3 puanın sahibi olmuştu. Bugün oynayacağı Başakşehir maçından da 3 puan almak isteyen Fenerbahçe’de hazırlıklar tamamlandı. Başakşehir Fenerbahçe maçı bugün saat 21:45’te başlayacak.

Maçın hakemi kim?

Başakşehir Fenerbahçe karşılaşmasını hangi hakemin yöneteceği de merak konusu oldu? Başakşehir Fenerbahçe maçını Halil Umut Meler yönetecek. Maç için son hazırlıkları tamamlayan Fenerbahçe, maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyor. Taraftardan maça yoğun ilgi var.

25 Ağustos Pazar günü hangi maçlar var?

İşte 25 Ağustos Pazar günü Süper Lig’de oynanacak diğer maçlar ve hakemleri…

19.15 Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor: Fırat Aydınus

19.15 Trabzonspor-Yeni Malatyaspor: Koray Gençerler

21.45 Antalyaspor-Yukatel Denizlispor: Volkan Bayarslan

21.45 Galatasaray-Konyaspor: Mete Kalkavan

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com