celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 24 Ağustos 2019 527 Görüntüleme

Emine Bulut’un Katili Fedai Baran Cezaevinde Öldürüldü

Geçtiğimiz günlerde çocuğunun gözleri önünde eşini öldüren Fedai Baran’ın cezaevinde öldürüldüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyada öldürüldüğüne dair iddialar paylaşılırken henüz resmi bir açıklama gelmedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

‘ÖLMEK İSTEMİYORUM’
Emine Bulut’un olayın hemen ardından olay yerinde çekilen görüntüsü ortaya çıktı. Fedai Baran’ın eski eşini bıçakladıktan saniyeler sonra çekilen görüntüde kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut’un “Ben ölmek istemiyorum” diyerek feryat ettiği görüldü. Kızı F.B.B.’nin ise “Anne lütfen ölme” diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması görüntüye yansıdı. Görüntüde Fedai Baran’ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Emine Bulut kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.’yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Fedai Baran yaşanan olayın ardından Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde gözaltına alındı. Gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Fedai Baran’ın mahkemede verdiği ifade de “Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com