celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 20 Ocak 2016 1365 Görüntüleme

Hasan Doğru Verdiği Kilolarla Şaşırttı

O Ses Türkiye’nin 3. Sezon şampiyonu Hasan Doğru, geçtiğimiz gün O Ses Türkiye’nin yayınına konuk oldu. Yarışmacı olduğu dönemde sempatik tavırlarıyla hem jürinin hem de halkın büyük beğenisini toplayan Doğru, verdiği kilolarla da şaşırtmayı başardı.

O Ses Türkiye’nin 2013 yılında yayınlanan üçüncü sezonunda Gökhan’ın takımıyla birinciliği göğüsleyen Doğru, fit görünümüyle bütün izleyicileri ve jüri üyelerini şaşırttı. 9 aylık kısa bir sürede 40 kilo vermeyi başaran Hasan Doğru söylediği Dadaloğlu şarkısı ile de büyük beğeni topladı.

Daha önce tiyatroyla ilgilendiğini ve amatör olarak tiyatro oyunları sergilediği bilinen Doğru, Bülent Ecevit Üniversitesi Opera Bölümü’nün ilk mezunlarından biri. Yarışmada da söylediği operayla sesini kanıtlayan Doğru’nun yeni bir albüm hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com