celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 20 Ocak 2016 901 Görüntüleme

Galatasaray 1 Puanla Gruptan Çıkmayı Garantiledi

Ziraat Türkiye Kupası grup maçları tüm hızıyla sürerken E grubu lideri Galatasaray dün oynadığı Akhisar deplasmanından 1 puanı zorla aldı.

Akhisar’ın 26. dakikada attığı gole 39. dakikada Umut Bulut’la cevap veren Galatasaray, ilerleyen dakikalarda gol bulamayınca 1 puana razı oldu. Aldığı 1 puanla gruptaki puanını 13’e çıkartan Galatasaray’ın gruptan çıkması kesinleşirken, Akhisar ise 5 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

Taraftarların merakla beklediği son transfer Martin Linnes de Akhisar karşısında forma imkanı buldu ve maç sonuna kadar sahada yeni takımı için ter döktü. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray’ın tecrübeli teknik adamı Mustafa Denizli transferler konusunda istedikleri ve düşündüklerini gerçekleştiremediklerini belirtirken yönetime de sitemkar bir şekilde mesaj gönderdi.

Akhisar teknik direktörü Cihat Arslan ise, takımının oyunundan memnun olduğunu ve gruptan çıkmak için son maçı bekleyeceklerini belirtti.

Grup maçlarının tamamlanmasının ardından grupta ilk iki sıradaki takımlar gruplardan çıkarak eleme usülü maçlar yapacak. Çeyrek final, yarı final ve final şeklinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarında finalde galip gelen taraf 2016’nın ilk kupasını müzesine götürmeyi başaracak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com