celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 19 Ocak 2016 1198 Görüntüleme

Nazlı Hamarat Darp Edildiğini İddia Etti

Katıldığı tarz yarışmasıyla bir anda gündeme gelmeyi başaran Nazlı Hamarat, gündemden düşen ismini tekrar magazinde çıkarmak için elinden geleni yapıyor.

Katıldığı moda programında yaşanan tartışmalar ve kavgalar yüzünden sürekli gündemde kalmayı başaran Nazlı Hamarat, yarışma sürerken eşi Emir Şaşmaz cinayete kurban gitmiş ve magazin basınında uzun süre kalmayı başarmıştı. Eşinin ardından yayınladığı mesajlar, eşinin sevgilisi olduğunu iddia eden bir kişinin sosyal medyadan yayınladığı mesajlar büyük olay olmuş ve magazin basınını uzun süre meşgul etmişti. Kiev’de eşinin öldürülmesinin ardından ilk olarak denizde bir erkekle görüntülenen Hamarat’a büyük tepki gelmiş, eşinin öldürülmesinin ardından bu kadar kısa sürede sevgili yapması eleştirilmişti.

Uzun süredir magazinde yer bulamayan Hamarat geçtiğimiz gün beraber yaşadığı sevgilisi Mimar, Doruk Haybat‘ın kendisini darp ettiğini ve öldürmeye çalıştığını belirtti. Sosyal Medyadan yayınladığı mesajda canını zor kurtardığını söyleyen Hamarat karakola giderek şikayetçi olacağını takipçileriyle paylaştı. Olayın ardından sessizliğini koruyan Doruk Haybat dün katıldığı bir televizyon programında iddialı açıklamalarda bulundu.

Öldürülen eşi Emir Şaşmaz‘la beraber olduğu dönemde de kendisiyle flört ettiğini iddia eden Haybat, Hamarat’a saldırmadığını, onun kendisine saldırdığını belirtti. Eski kız arkadaşından gelen mesajı görünce sinirlendiğini ve telefonunu parçaladığını belirten Haybat, medyada yer bulabilmek için kendi ismi üzerinden bir çalışmaya girdiğini bundan sonra kendisiyle görüşmeyeceğini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com