celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 19 Ocak 2016 1467 Görüntüleme

Vali Cebiroğlu Cem Yılmaz’a Hakaret Davası Açtı

Geçtiğimiz aylarda Öğretmen Halil Serkan Öz’ün kalp krizi geçirerek ölmesinin ardından Yalova Valisi Selim Cebiroğlu hakkında attığı tweetler nedeniyle Cem Yılmaz’ın 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

Geçtiğimiz yıl Yalova Valisi Selim Cebiroğlu ziyaret ettiği bir okulda kılık kıyafetini beğenmediği öğretmen Halil Serkan Öz’ü sınıftan atmış ve valiyle öğretmen arasında tartışma yaşanmıştı. Yaşanan olay nedeniyle Eğitim Sen üyelerinin düzenlediği yürüyüşe katılan ve yürüyüş esnasında kalp krizi geçirerek hayata veda eden Serkan Öz‘ün ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz tepkisini sosyal medyadan göstermiş ve Yalova Valisi Cebiroğlu’nu makamını kullanarak insanları ezdiği için eleştiride bulunmuştu.

Öğretmenin vefatının ardından bir çok kişi Vali Cebiroğlu’nu eleştiren mesajlar yazmış ve tepkilerini dile getirmişlerdi. Cebiroğlu, eleştirenler arasından Cem Yılmaz’ı seçerek kamu görevlisine hakaretten dava açtı. Kendisinin ünlü biri olduğunu ve attığı mesajlarla toplum nezdinde küçük düşürüldüğünü belirten Vali, hakaret davası da açacağını açıkladı.

Haberin duyulmasının ardından binlerce kişi Cem Yılmaz‘a destek mesajları atarken, Yılmaz hakaret etmediğini eleştiri hakkını kullandığını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com