celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 21 Ocak 2016 919 Görüntüleme

Mustafa Koç Yoğun Bakımda

Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç bugün geçirdiği kalp krizinin ardından acil olarak Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre 55 yaşındaki Mustafa Koç’un geçirdiği kalp krizinin ardından kalbi durdu ve yaklaşık 40 dakika boyunca yeniden canlandırmak için uğraşıldı. Kalp atışının yeniden sağlanıldığı öğrenilen Koç için özel bir helikopter hazırlanıyor. Koç hazırlanan özel helikopterle Amerikan Hastanesi‘ne sevk edilecek ve tedavisine orada devam edilecek.

Durumunun ağır olduğu öğrenilen Koç hakkında Koç Holding bir açıklama yayınlayarak tedavisinin sürdüğü belirtildi.

1960 yılında İstanbul’da doğan Koç, İsviçre ve Amerika’da eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönerek Koç Holding’de çalışmaya başladı. 2003 yılından beri de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Mustafa Koç aynı zamanda İstanbul Golf Kulübü’nün de başkanıdır.

Dünyaya yön veren, ekonomik, siyasi ve sosyal hayattaki faaliyetlerin çizgisini belirleyen toplantı olarak bilinen, tüm dünyadan sayılı iş adamları ve devlet adamlarının çağrıldığı, toplantıyla ilgili en ufak bir bilginin bile dışarı sızmadığı Bilderberg toplantılarının 2014 yılında yapılanına katılmıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com