celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 20 Ocak 2016 910 Görüntüleme

Hami Mandıralı Trabzon’a Geri Döndü

Uzun yıllar Trabzonspor’da top koşturmuş ve efsane bir isim olmayı başarmış olan Hami Mandıralı‘nın Trabzonspor’un teknik direktörlüğüne getirildiği iddia edildi.

Ligdeki kötü gidişatı sezon başından beri bir türlü engelleyemeyen Trabzonspor’a başkan değişimi, teknik direktör değişimi de işe yaramadı. Geride kalan 18 haftada sadece 24 puan toplayarak 10. sırada yer alan Trabzonspor’un düşme hattıyla arasında sadece 10 puan var. Sezon başında teknik direktörlüğe getirilen Trabzon’un efsane futbolcularından Şota Arveladze, ligdeki düşüşün ardından takımdan gönderilmiş ve yerine Sadi Tekelioğlu getirilmişti. Kötü gidişat önlenemeyince Trabzonspor çareyi yine hoca değişikliğine gitmekte buldu.

Gelen bilgilere göre Trabzonspor sezon sonuna kadar takımın başına Hami Mandıralı’yı getirdi. Futbola 10 yaşında Trabzonspor alt yapısında başlayan Mandıralı 14 sene boyunca aralıksız olarak Trabzonspor forması giydi. 2003 yılında futbol kariyerini sonlandıran Mandıralı, 56 kez A Milli takımda forma şansı buldu.

Teknik direktörlük kariyerinde çeşitli kulüplerini çalıştıran Mandıralı, daha önce de yarım sezon Trabzonspor’u çalıştırmış ve ardından Antalyaspor’da görev almıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com