celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 31 Ocak 2020 5500 Görüntüleme

Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde açıklama yaparken artçı bir deprem meydana geldi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, deprem felaketi yaşayan Elazığ’ın Sivrice ilçesine ziyarette bulundu. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, canlı yayın esnasında depreme yakalandı.

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan ve 24 Ocak akşamı meydana gelen 6.8’lik deprem, 41 vatandaşımızın ölümüne sebep oldu. Deprem felaketinin ardından bölgeye geçmiş olsun ziyaretine giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kameralar karşısına geçtiği sırada depreme yakalandı.

Elazığ’a geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, “Bizi bu süreçte sevindiren şey, Türkiye’nin siyasi görüş ayırt etmeksizin bu süreçte birlik olmasıdır” dedi. Kılıçdaroğlu açıklama yaptığı esnada bir artçı sarsıntı meydana geldi. Kılıçdaroğlu’nun kurmayları “Deprem oluyor efendim” dedi. Kılıçdaroğlu ise “Efendim, artçı sarsıntılar olabilir tabii ki. Deprem bölgesindeyiz” dedi.

AFAD: 2.1 ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU

AFAD verilerine göre Elazığ’ın Sivrice ilçesinde saat 14.29’da meydana gelen depremin şiddeti 2.1 olarak ölçüldü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com