celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Teknoloji 10 Şubat 2016 945 Görüntüleme

iPhone 7’nin Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

Apple’ın amiral gemisi olan iPhone serisinde 6S modelinden sonra iPhone 7 modeli teknoloji dünyasında merakla beklenmeye başladı.

2016 yılının Eylül ayında lansmanının yapılarak dünyada satışa sunulması beklenen iPhone 7’nin tasarım konseptiyle ilgili internete görüntüler sızmaya başladı. Henüz Apple tarafından açıklanan ve paylaşılan net bir bilgi olmasa da tasarım meraklıları şimdiden tasarım fikirlerini paylaşmaya başladı.

İnternete düşen görüntülerde iPhone 7’nin çerçevesiz ve büyük ekranı kullanıcıların meraklarını arttırdı. Boyutun iPhone 6 ile hemen hemen aynı olduğu gözlenen tasarımda ekranın çerçevesinin kaldırılması ekranı daha büyük yapıyor. Apple fanları da paylaştıkları yorumlarda iPhone 7’nin çerçevesiz ya da daha ince çerçeveli olması gerektiğini belirttiler.

Kablosuz şarj özelliğinin de gelmesi beklenen yeni İphone’ların boyutunun 5.51 x 2.63 x 0.25 olması bekleniyor. Telefonun bellek boyutunun ise 16-64-128 GB olması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com