celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 6 Şubat 2016 980 Görüntüleme

Paralel Yapı Operasyonlarının Son Ayağı Kayseri

Devlet içinde paralel yapı iddiasıyla 2 yıldır yapılan operasyonlara bir yenisi de Kayseri’de gerçekleşti. Bu sabaha karşı yapılan operasyonlarda 6 iş adamı gözaltına alınırken, aranan 5 iş adamının yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve paralel yapıya yönelik operasyonlar tüm yurtta aralıksız olarak devam ederken Cumhuriyet Savcılığı gözaltı kararı çıkardığı 11 iş adamıyla ilgili bu sabaha karşı operasyona başlama emri verdi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen operasyonlarda haklarında göz altı kararı bulunan 11 iş adamından 6’sı yakalanarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Ev ve iş yerlerine yapılan operasyonlarda aramalar sürerken, 5 işadamının yurt dışında olduğu tespit edildi. Adliye sevk edilen şüpheliler hakkında ne karar verileceği henüz bilinmezken Kayseri Emniyet Müdürlüğü özellikle Kayseri’de paralel yapı operasyonlarının süreceğinin sinyallerini verdi.

Bilindiği üzere Kayseri Fetullah Gülen’in terörist listesine alınmadan önce en çok yardım topladığı illerin başında geliyordu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Benzin ve motorine bir zam daha

Benzin ve motorine bir zam daha

Tema Tasarım | Osgaka.com