celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 6 Şubat 2016 1547 Görüntüleme

Sosyal Medya’da Cem Yılmaz Öldü İddiası!

Dün gece bir anda Twitter’da ‘Elveda Cem Yılmaz’ etiketi Trend Topic olurken, Cem Yılmaz’ın gerçekten öldüğünü düşünen hayranları mesaj atmaya devam etti.

Kimin başlattığı bilinmeyen ‘Elveda Cem Yılmaz’ etiketinin bir anda Twitter’da TT listesine girmesi ve Ata Demirer’in durumla ilgili mesaj yayınladığını gösteren sahte ekran görüntüsünün ortalarda dolanması hayranlarını üzüntüye boğdu. Binlerce tivit atılan ve atılmaya da devam eden ‘Elveda Cem Yılmaz’ etiketiyle ilgili Cem Yılmaz bir açıklama yapmazken, ünlü komedyenin abisi Can Yılmaz Twitter hesabından veryansın etti.

İftarlık Gazoz adlı bir dram filminde başrol oynayarak izleyicileri şaşırtan Cem Yılmaz, bu filmde beklediği başarıyı yakalayamadı ve 3 günde 194 bin kişi tarafından izlendi.

Daha önce bir çok ünlü ismi öldüren Twitter Trolleri bu sefer de Cem Yılmaz’ı öldürerek kısa süreli tedirginlik ve üzüntüye neden oldu. Can Yılmaz’ın bu başlığı açanlar hakkında sefiller diyerek veryansın etmesi de bir çok kişi tarafından retweet edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com