celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 14 Şubat 2016 814 Görüntüleme

Gençlerbirliği Lige Üzülmez’le Tutundu

Süper lige kötü bir başlangıç yapan ve ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Gençlerbirliği lige tutunmayı başardı.

Ligdeki kötü gidişata dur demek için hoca değişikliğine giden ve usta teknik direktör Yılmaz Vural’la anlaşan Gençlerbirliği kulübü Vural’ı çıktığı ilk maçta yenilmesinin ardından göndermiş ve hoca arayışlarına İbrahim Üzülmez‘le son vermişti. Takımın başına geldikten sonra takımı toparlamayı başaran Üzülmez, çıktığı 4 maçta 12 puan toplayarak büyük bir başarıya imza attı. Son olarak geçtiğimiz gün oynanan Bursaspor maçında 69 ve 71. dakikalarda bulduğu 2 golle 3 puanı hanesine yazdırmayı başaran Gençlerbirliği böylelikle puanını 25’e çıkartarak 11. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Kırmızı Siyahlı ekip düşme hattıyla arasındaki puan farkını da 8’e çıkardı.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan maçta goller 69. dakikada Kulusic ve 71. dakikada El Kabir’den geldi. Teknik direktörlük kariyerine başarılı bir giriş yapan İbrahim Üzülmez Gençlerbirliği başında 4’te 4 yaparak spor camiasından büyük takdir topladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com