celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 17 Şubat 2016 827 Görüntüleme

Fenerbahçe Tur İçin Kapıyı Araladı

UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 takım arasına girmeyi başaran Fenerbahçe geçtiğimiz gün İstanbul Ülker Stadyumu’nda oynanan ikili maçların ilkinde Rus takımı Lokomotiv Moskova’yı 2-0 yenmeyi başardı.

Maçı baştan sona kadar üstün götüren Fenerbahçe Josef De Souza’nın attığı 2 golle galibiyete ulaştı. 25 Şubat’ta Rusya’da yapılacak rövanş öncesi Fenerbahçe büyük avantaj sağladı. 18 ve 72. dakikalarda De Souza’nın ayağından gelen 2 gol maçın skorunu belirlerken Van Persie’nin oyundan alınırken gösterdiği tepki dikkatlerden kaçmadı. Rus takımına karşı 100. maçına çıkan Fenerbahçe oynadığı maçların 48’inden galibiyet, 21’inden de beraberlikle ayrıldı. 31 maçta da yenilen Fenerbahçe dün oynanan maçta istatistiksel olarak da büyük üstünlük sağladı. Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba, Raul Meireles ve Lazar Markovic kadroya alınmazken, kaptan Volkan maçı yedek kulübesinden izledi.

Avrupa maçlarında takımların ulusal marşlarının söylenmeme geleneğini Fenerbahçeli taraftarlar bozdu ve maç başlamadan önce hep bir ağızdan İstiklal Marşı’mızı okudular. Lokomotiv Moskova‘yı da 50’ye yakın taraftar grubu desteklemek için stattaki yerlerini aldılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com