celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 16 Mart 2021 395 Görüntüleme

Hakan Ertin kimdir? Prof. Dr. Hakan Ertin neden öldü, kaç yaşındaydı?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Ertin, dün akşam saatlerinde yolculuk yaptığı metroda kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Ertin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

59 yaşında vefat eden Prof. Dr. Ertin için İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Aziz Sancar amfisinde anma töreni düzenlendi. Törene, Ertin’in çalışma arkadaşları, sevenleri ve öğrencileri katıldı. Ertin’in cenazesi bugün öğle vakti, Bahçelievler Kocasinan Mezarlığı’na defnedilecek.

Bu haberin ardından sosyal medya üzerinden çok sayıda taziye mesajı yayımlanırken Prof. Dr. Hakan Ertin’in hayatı ve biyografisi hakkında araştırmalar hız kazandı.

Peki, Hakan Ertin kimdir? Prof. Dr. Hakan Ertin’in biyografisi..

HAKAN ERTİN KİMDİR?

Manisa’nın Akhisar ilçesinde dünyaya gelen Prof. Dr. Hakan Ertin, lise eğitimini İstanbul Pertevniyal Lisesi’nde tamamlamıştır.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olan Ertin, 2003 yılında doktorasını tamamlamış ve 2009 yılında Yardımcı Doçent, 2014 yılında da Doçent unvanlarını almıştır.

En son İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi, Tıp Tarihi ve Etik Anbabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak çalışan Ertin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

KİTAPLARI

  • BETİM Kitaplığı
  • İnsanı Yeniden Düşünmek
  • Modern Tıp ve Etik 1
  • Hayat Ne Zaman Başlar, Ne Zaman Biter?

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com