celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 18 Şubat 2016 758 Görüntüleme

Saldırılardan Sonra İstanbul’da Kırmızı Alarm

Geçtiğimiz akşam Ankara’da gerçekleşen terör saldırısında 28 askerimizin şehit olmasının ardından bugün de Diyarbakır’daki mayınlı tuzakta 6 askerimiz şehit oldu. Yaşanan bu gelişmelerden sonra istihbarat birimleri alarma geçti ve İstanbul’da tüm birimler uyarılarak kırmızı alarm verildi.

İstanbul’da hem havaalanlarında hem de metrolarda güvenlik seviyeleri en üst düzeye çıkarılarak gerekli önlemler alınmaya çalışılıyor. Havaalanlarının giriş noktalarında polis ekipleri hazır beklerken şüphelendikleri araç ve kişileri arayarak kimlik sorgulaması yapıyor. Yolcuların da valizleri bomba dedektörleriyle aranırken, yolcuların avuç içlerinden numune alınarak patlayıcı izi tespit edilmeye çalışılıyor.

Emniyet güçlerinin görevlerini titizlikle yapmaya çalıştığı gözlenirken, sivil polisler de kimlik kontrolleri yapmaya devam ediyor.

Havaalanlarının yanı sıra metro girişlerinde de polis ve güvenlik görevlileri aramalarını özenle gerçekleştiriyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com