celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Ekonomi 18 Şubat 2016 835 Görüntüleme

Aslanoba Organik Girişiminde Kepenk İndirdi

Ünlü yatırımcı ve iş adamı Hasan Aslanoba‘nın kendi projelerinden biri olan ve 2 yıl önce kurduğu Tazedirekt.com bugün itibariyle kapandı.

Organik ürünler üretmek ve satmak amacıyla açılmış olan e-ticaret sitesi Tazedirekt.com‘a bugün girmek isteyenler büyük bir şok yaşadı. Hasan Aslanoba ve ekibi aldığı ani bir kararla siteyi bugün erişime kapattı ve satışları durdurdu. Yenilikçi ve gelecek vaadeden sitelere yaptığı yatırımlarla bilinen Aslanoba kapanmaya gerekçe olarak piyasa koşullarını gösterdi.

2014 yılının son ayında açılan Tazedirekt.com için Aslanoba İstanbul’da iki çiftlik kurmuş ve bu çiftliklerde organik tarım ürünleri üretiyordu. Hem tarım ürünü hem de hayvan yetiştiriciliği yapılan bu çiftliklerde elde edilen ürünler site üzerinden satışa çıkarılarak müşterilerle buluşturuluyordu.

Toplamda 500 milyon TL’ye yakın yatırım yapan ve girişimcilerin en büyük favorisi olan Aslanoba’nın önümüzdeki günlerde yeni girişimlerle piyasada adını tekrar duyurmaya hazırlanıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com