celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 18 Şubat 2016 1334 Görüntüleme

Alaattin Çakıcı Annesinin Cenaze Törenine Özel İzinle Gitti

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden ve eski kabadayılardan Alaattin Çakıcı‘nın geçtiğimiz gün vefat eden 88 yaşındaki annesi Şakire Çakıcı’nın cenaze töreni bugün Levent Camii’nde kılındı. Cezaevi yönetiminden aldığı özel izinle cenazeye katılan Alaattin Çakıcı’ya çok sayıda jandarma ve polis eşlik etti.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde yıllardır tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, annesinin cenaze töreni için özel izin alarak İstanbul’a geldi. Levent’te kılınan cenaze namazına çok sayıda polis ve jandarma eşliğinde getirilen Çakıcı, namazın kılınmasının ardından Cami’den çıkarılarak eve götürüldü. Çok sayıda vatandaşın da katıldığı cenaze törenine Özel Harekat Dairesi eski Başkan Vekili İbrahim Şahin, Sinan Engin ve Ercan Saatçi’de katıldı.

En üst düzeyde güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze töreninde özel tim ve terörle mücadele polisleri de görev aldı. Annesinin vefat haberinin ardından Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan 2 gün mazeret izni talep eden Alaattin Çakıcı’ya savcılıktan 36 saat izin çıktı. Cenaze töreninin ardından taziyeleri kabul etmek için annesinin evine geçen Çakıcı yarın öğle yeniden cezaevine götürülecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com