celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 18 Şubat 2016 1110 Görüntüleme

Putin Tişörtlü Futbolcuya Kulübünden Rekor Ceza

Geçtiğimiz gün İstanbul’da Lokomotiv Moskova’yla karşılaşan Fenerbahçe maçı 2-0 kazanmasını bilmiş; fakat maçtan çok Lokomotiv Moskova’lı futbolcu Dmitry Tarasov‘un Putin fotoğraflı tişörtü olay olmuştu.

Rus uçağının sınırımızı ihlal etmesinin ardından Hava Kuvvetlerimize ait F-16 jetleriyle düşürülmesinin ardından Rusya’yla Türkiye arasındaki artan gerilim Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi maçında da sürdü. İki ülke arasında birbiri ardına alınan ambargo kararlarından son olarak Fenerbahçe etkilenmiş ve önümüzdeki hafta Rusya’da oynanacak maça özel uçakla gidilmesine Rus yetkililer tarafından izin verilmemişti. Buna rağmen son derece misafirperver bir şekilde İstanbul’da karşılanan Rus takımından futbolcu Tarasov’un Putin tişörtüyle tribünleri selamlaması tepkiye neden oldu. UEFA tarafından da rekor bir ceza verilmesi beklenen futbolcuya ilk cezayı kulüp yönetimi kesti. 300 bin Euro para cezası kesilen futbolcunun tişörtünde En Nazik Devlet Başkanı yazıyordu.

UEFA’nın futbolcuyla alakalı ne karar vereceği henüz bilinmezken, para ve maç oynamama cezası verilmesi beklendiği öğrenildi.

Fenerbahçe teknik direktörü Pereira’da 2-0 galip gelinen maçın ardından Lokomotiv Moskova’nın teknik direktörüne darıldığını, kendisine selam bile vermediğini belirtmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com