celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 18 Mart 2021 354 Görüntüleme

FED faiz kararı toplantısı ne zaman? FED faiz kararı açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?

Ekonomi dünyası gözlerini ABD Merkez Bankası’nın (FED) bu hafta yapılacak olan para kurulu toplantısına çevirdi. Bugün faiz kararını açıklayacak olan ABD Merkez Bankası (FED), bir önceki toplantıda faizleri sabit tutmuştu.

Bugün yapılacak toplantıdan nasıl bir karar çıkacağı merakla bekleniyor. Yeni kararı merak eden milyonlarca kişi, ‘FED toplantısı faiz kararı açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?’ sorularına yanıt arıyor.

Peki, FED faiz kararı toplantısı ne zaman? FED faiz kararı açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? İşte, FED toplantısı ile ilgili bilgiler..

FED FAİZ KARARI TOPLANTISI NE ZAMAN 2021?

ABD Merkez Bankası (FED)’in para politikası toplantısı, 16-17 Mart tarihlerinde yapılacak. Yatırımcılar, FED’in artan enflasyonist baskılara ilişkin değerlendirmelerine odaklanmış durumda.

Bunun yanı sıra, yükselişini sürdüren tahvil faizleri küresel piyasalarda risk algısını artırmaya devam ederken FED’in konuya ilişkin adımları yakından takip edilecek.

FED FAİZ KARARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı bugün açıklanacak. Kararın açıklanacağı saat ile ilgili bir bilgi yer almazken 21.30 gibi açıklanması bekleniyor.

ABD Merkez Bankası’nın (FED) dün başlayan Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısının bu akşam açıklanacak kararları öncesinde piyasalarda karışık bir seyir gözlemlendi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com