celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 30 Aralık 2015 775 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Umre’de

Resmi görüşmeler yapmak üzere Suudi Arabistan’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyetle beraber umre yaptı.

Damadı ve Enerji Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak‘ın da arasında bulunduğu heyetle beraber resmi görüşmeler yapmak üzere Suudi Arabistan’a giden Recep Tayyip Erdoğan, umre vazifesini yerine getirdi ve Suudi Kral Selman’ın özel emriyle Kabe’nin kapısından içeri girdi.

Havalimanına inince ihrama giren ve karayoluyla Mekke’ye geçen Erdoğan’la beraber eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’da Mekke’ye geçerek umre vazifelerini gerçekleştirdiler. Umre’nin ardından Erdoğan ve ekibi konaklamak üzere Kraliyet Konukevi’ne geçti.

Erdoğan’ın resmi görüşmelerin ardından Medine’ye geçmesi ve Mescidi Nebevi‘yi de ziyaret etmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibinin Kabe’nin kapısından içeri girerken ki görüntüsünü gazeteci Taha Kılınç Twitter’dan paylaştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com