celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Dünya 20 Mart 2021 378 Görüntüleme

Hollanda’da seçimlerin galibi Başbakan Rutte’nin partisi

Hollanda’da koalisyon hükümeti, vergi dairesinin gelir incelemesi sisteminde hukuka aykırı davrandığı gerekçesi ile görevi bırakmıştı.

RUTTE’NİN PARTİSİ YENİDEN KAZANDI

Hükümetin dağılması sonrası yapılan erken seçimlerde ilk sandık çıkış anketlerine göre, Hollanda’daki genel seçimleri Başbakan Mark Rutte’nin Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi kazandı.

AYRINTILAR GELECEK

RUTTE YÖNETİMİNDEN TOPLU İSTİFA KARARI

Rutte hükümetinin, binlerce aileyi mali yıkıma sürükleyen çocuk bakımı yadımlarının kötü yönetiminden sorumlu tutan bir rapor üzerine toplu olarak görevden ayrıldığı belirtildi.

Lahey’de kabine toplantısı düzenleyen Başbakan Mark Rutte ve bakanların toplantısı, genel seçimden iki ay önce geldi.

ON BİNLERCE EURONUN GERİ ÖDEMESİ İSTENDİ

Hollanda vergi dairesi, 2013-2019 yılları arasında çocuk yardımı ödemelerini hileli olarak talep eden binlerce aileyi suçlamıştı.

Bu durum karşısında pek çok aileyi mali yıkıma ve bazı durumlarda boşanmaya sürükleyen on binlerce euroluk geri ödeme talep edildi.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com