celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 1 Şubat 2017 580 Görüntüleme

FETÖ Davasında 51 Tahliye Kararı Çıktı

FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin ardından tutuklanan 51 Hava Harp Okulu Öğrencisini Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi bugün tahliye etti.

FETÖ‘nün 15 Temmuz’da gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin ardından tutuklanan 51 Hava Harp Okulu Öğrencisini Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi bugün tahliye etti.

Aylık olarak yaptığı tutukluluk değerlendirmesinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndan gelen delilleri de göz önüne alan mahkeme 51 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi. Sanıkların telefonlarından FETÖ’nün haberleşme uygulaması ByLock’un bulunmaması da tahliyelerde önemli rol oynadı. Daha önce de 43 Hava Harp Okulu öğrencisi tahliye edilmişti.

15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunan FETÖ’nün subayları masum erleri ve hava, karp okulu öğrencilerini de pis emellerine alet etmiş, erlerin ve öğrencilerin tutuklanmaları kamuoyunda da uzun süre tartışılmıştı. Tutuklu Hava Harp Okulu öğrencileri terör örgütü üyesi olmak ve TBMM’yi ortadan kaldırmaya teşebbüs suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyordu.

Hava Harp Okulu öğrencilerinin tahliye edilmesi öğrencileri ve ailelerini sevince boğarken ilerleyen aşamalarda tahliyelerin devam edeceği tahmin ediliyor.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com