celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 1 Şubat 2017 727 Görüntüleme

Müge Anlı RTÜK’ün Kestiği Cezaya Yanıt Verdi

Ekranların uzun soluklu sabah kuşağı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen rekor cezaya Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Ekranların uzun soluklu sabah kuşağı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen rekor cezaya Müge Anlı’dan yanıt gecikmedi.

ATV Ekranlarında sabah kuşağı programı sunan ve yıllardır polisin bile bulamadığı kişileri bulup, cinayet zanlılarını yakalatan Müge Anlı’nın programına RTÜK geçtiğimiz günlerde rekor bir ceza verdi. Ekranların uzun süre meşgul eden seri katil Atalay Filiz’in izini süren Müge Anlı canlı yayına insan kaçakçılarını bağlatmış ve söylediği sözlerle kaçakçıları alkışlatmıştı. Yunanistan’a geçiş ücretini de sormadan edemeyen Müge Anlı, insan kaçakçılarından Atalay Filiz’i yurt dışına kaçırmama sözü olarak bağlantıyı kesmişti.

Geçtiğimiz aylarda küçük çocuğa tecavüz ettikten sonra öldüren kişinin komşuları olduğunu ortaya çıkaran ve bunu canlı yayında itiraf ettiren Müge Anlı büyük sükse yapmış ve bir çok kesimden takdir toplamıştı.

Müge Anlı bugün programda yaptığı açıklamada RTÜK’ün kestiği 1 milyon 320 bin liralık cezanın adil olmadığını düşündüğünü dile getirdi. Bu ceza RTÜK’ün bir programa kestiği en yüksek cezalardan biri oldu.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com