celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 12 Şubat 2017 514 Görüntüleme

Ankaragücü Liderlik Yarışında Yara Aldı

Türkiye Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'da liderlik mücadelesi veren MKE Ankaragücü, zirve yarışında gerisinde bulunduğu Gümüşhanespor deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı ve üst lige direkt çıkma amacında yara aldı.

Türkiye Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup‘da liderlik mücadelesi veren MKE Ankaragücü, zirve yarışında gerisinde bulunduğu Gümüşhanespor deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı ve üst lige direkt çıkma amacında yara aldı.

Türkiye Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’da mücadele eden MKE Ankaragücü maç fazlasıyla lider olduğu grupta, liderliği bugün mağlup olduğu Gümüşhanespor’a devretti. Aldığı bu galibiyetle beraber puanını 46’ya çıkaran Gümüşhanespor’un 1 maç da eksiği bulunmakta. MKE Ankaragücü ise 45 puanla ikinci sıraya geriledi. Ankaragücü’nün en yakın rakibi Menemen Belediyespor’la arasındaki puan farkı ise 5.

Sakin başlayan MKE Ankaragücü Gümüşhanespor karşılaşmasında ilk gol 14. dakikada rakip takım oyuncusu Cem Sultan’dan geldi. 27. dakikada hakemin verdiği penaltıyı gole çeviren Ali Özgün skoru 2-0 getirirken, ilk yarı bitmeden 37. dakikada Ömer Bozan Ankaragücü’nün tek golünü kaydetti. Maçın ilerleyen dakikalarında gol olmayınca maç bu skorla tamamlandı ve 3 puanı Gümüşhanespor hanesine yazdırdı.

80. dakikada Ankaragücü atağa kalkarken hakemin çaldığı faul düdüğüne tepki gösteren MKE Ankaragücü taraftarları koltukları kırarak ev sahibi ekibin seyircilerinin bulunduğu bölüme attı. Gerginliğin büyümesi üzerine maça ara veren hakem, 10 dakika sonra sahaya dönerek maçın kalan süresini tamamlattı. Çıkan olaylarda 19 kişinin yaralanarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com