celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 17 Mart 2017 546 Görüntüleme

Beşiktaş Adını Çeyrek Finale Yazdırdı Rakibi Lyon

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselme mücadelesinde 1-1'in rövanşında İstanbul'da Olympiakos ile karşılaşan Beşiktaş rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselme mücadelesinde 1-1’in rövanşında İstanbul’da Olympiakos ile karşılaşan Beşiktaş rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

UEFA Kupası’nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş Atina’da 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında dün akşam Olympiakos’u İstanbul’da konuk etti. Maçı baştan sona üstün getiren siyah beyazlı ekip Rayn Babel’in 2 golü ve Cenk Tosun ile Aboubakar’ın golleri ile maçı 4-1 kazanmasını bildi. UEFA Kupası‘nda çeyrek finale adını yazdıran Avrupa’nın en büyük 8 kulübü arasındaki yerini de aldı.

İlk yarıyı 2-1 önde kapatan Beşiktaş, 39. dakikada Aboubakar’ın kırmızı kart görmesiyle maça 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. İkinci yarıda 10 kişi kalmasının dezavantajını rakibine hissettirmeden baskısını sürdüren siyah beyazlı ekip 75. dakikada Babel, 84. dakikada da Cenk Tosun’un peş peşe bulduğu gollerle skoru bir anda 4-1’e getirmeyi başardı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Beşiktaş’ın çeyrek finaldeki rakibinin kim olacağı merakla beklenirken bugün yapılan kura seçimleri de sonuçlandı. Beşiktaş çeyrek finalde Fransa’nın güçlü ekiplerinden Olimpik Lyon ile karşılaşacak. Beşiktaş güçlü rakibini de eleyerek adını yarı finale yazdırmanın yolunu arıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com