celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 18 Mart 2017 564 Görüntüleme

Temsilcimiz Kasımpaşa Deplasmanında

Süper Lig'de 11. sırada yer alan Ankara temsilcisi Osmanlıspor bugün deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak. Saat 13:30'da başlayacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.

Süper Lig’de 11. sırada yer alan Ankara temsilcisi Osmanlıspor bugün deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak. Saat 13:30’da başlayacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.

Geçtiğimiz hafta evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı olan Osmanlıspor bu hafta zorlu Kasımpaşa deplasmanına gidiyor. Maçın hazırlıklarını geçtiğimiz gün tamamlayan Osmanlıspor İstanbul’a uçarak maç saatini beklemeye başlamıştı. 18 kişilik maç kadrosunda Aykut Demir ve Ndiaye yer almazken yeni golcü yıldız kadrodaki yerini aldı.

Süper Lig’de 31 puanla 11. sırada yer alan Osmanlıspor’un UEFA Kupası’na katılmak için bütün ümitleri bitmiş sayılmaz. 4. sıradaki Fenerbahçe’nin 13 puan gerisinde yer alan Osmanlıspor, bundan sonraki maçlarını kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Kasımpaşa ise 32 puanla 9. sırada yer alıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com