celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 18 Mart 2017 605 Görüntüleme

Devlet Bahçeli Referandum İçin Sahaya İndi

Referandum sürecinde AK Parti'yle ortak hareket eden Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli referandum çalışmalarına Elazığ'da başladı.

Referandum sürecinde AK Parti’yle ortak hareket eden Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli referandum çalışmalarına Elazığ’da başladı.

İlk mitingini Elazığ’da yapan Bahçeli, 16 Nisan’da Türkiye’nin rejiminin değişeceğini, Avrupa’daki rejimlerin de bizimle beraber sallantıya gireceğini ifade etti. Referandumun yapılacağı 16 Nisan tarihine kadar 9 ilde miting yapmayı hedefleyen Bahçeli MHP’nin evet kararını tabanına kabul ettirmek için çalışmalarına devam edecek.

Elazığ’da yaptığı mitingde 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Bahçeli, girişimin bir haçlı operasyonu olduğunu ve planlayacısının da Fethullah Gülen olduğunu dile getirdi. Referandum sürecinde AK Parti’yle ortak hareket etmesini de Yenikapı Ruhu’na bağlılıklarından olduğunu ifade eden Bahçeli, MHP’nin sorumluluktan kaçmayacağını belirtti.

AK Parti’yle 18 maddelik referandum anlaşmasında ülkülerinden ve ilkelerinden taviz vermediklerini önce ülke ve milletin bekasını düşündüklerini için ortak hareket ettiklerinin altını çizdi.

Tek adam yönetimi olacak diyenleri de eleştiren Bahçeli bunların cahil olduğunu ve yanlış ifade ettiklerini belirtti. Devletin hızlı karar alması ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin daha aktif olması için bu sisteme evet dediklerini ifade eden Bahçeli, referandumdan evet oyu çıkmadığı takdirde 15 Temmuz gibi bir girişimin tekrar olacağını iddia etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com