celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Siyaset 3 Şubat 2017 702 Görüntüleme

Elif Doğan Türkmen’in İstifası İstendi

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Elif Doğan Türkmen'in 2016 yılında 1 milyon 200 bin TL'lik haberleşme faturası sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu istifa etmesini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Elif Doğan Türkmen‘in 2016 yılında 1 milyon 200 bin TL’lik haberleşme faturası sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu istifa etmesini istedi.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve kamuoyunda tartışmalara neden olan CHP’li Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Elif Doğan Türkmen’in haberleşme faturası ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi’nden ilk hamle geldi. Faturanın ortaya çıkmasının ardından haberleşmenin bu kadar pahalı olduğunu bilmediğini belirterek özür dileyen Türkmen’in Başkanlık Divanı Üyeliğinden istifası istendi. Katıldığı bir televizyon programında başkanlık divanı üyelerinin haberleşme sınırının olmamasını eleştiren ve sistemin yanlış olduğunu belirten Kılıçdaroğlu da Türkmen’in hiç mi suçu yok tepkileriyle karşılaşmıştı.

Türkmen’in geçtiğimiz ayki iletişim giderlerinin de 800 bin TL çıkması üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu harekete geçti ve Türkmen’in divan üyeliğinden istifasının iztendiği açıklandı. Elif Doğan Türkmen henüz istifasını TBMM Başkanlık Divanı’na sunmadığı öğrenilirken istifanın ne zaman geleceği merakla beklenmeye başlandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com