celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 2 Şubat 2017 700 Görüntüleme

Aras Kargo’ya Kayyum Atandı

Türkiye'nin en büyük kargo şirketlerinden biri olan ve tüm Türkiye'ye dağıtım yapan 3 büyük kargo şirketi arasında yer alan Aras Kargo'ya mahkeme kararıyla ticari kayyum atandı.

Türkiye’nin en büyük kargo şirketlerinden biri olan ve tüm Türkiye’ye dağıtım yapan 3 büyük kargo şirketi arasında yer alan Aras Kargo‘ya mahkeme kararıyla ticari kayyum atandı.

2013 yılında Austrian Post’un yatırım yaparak ortak olduğu Aras Kargo’nun yönetim kurulu başkanlığını ve CEO’luğunu yapan Evrim Aras mahkemeye başvurarak şirkete kayyum atanmasını talep etti. İstanbul Anadolu 5. Asliye Ticaret Mahkemesi de Aras Kargo’ya ticari kayyum atadı.

Aras Kargo kamuoyuna yaptığı açıklamada 2013 yılından beri Austrian Post’un verdiği sözlerin hiçbirini tutmadığını ve şirketin geleceği ile ilgili planlarını engellemekle suçlayan Evrim Aras ortaklığın sona erme noktasına geldiğini belirtti. Austrion Post’un anlaşmazlıkları ve işleri çıkmaza sokmaları nedeniyle yönetim kurulunun 6 aydır iş yapamaz duruma geldiğini ve şirketin geleceğiyle ilgili önemli kararlar alınamadığını ve strateji belirlenemediğini belirten Evrim Aras, önemli yatırım girişimlerinin de bilinçli olarak engellendiğini açıkladı.

Ülkenin içinde bulunduğu zor durumu Austrian Post‘un fırsat bildiğini ve Aras Kargo’ya zarar verecek hamlelerde bulunduğunu belirten Evrim Aras, durumu yargıya taşıyarak çözüm aradıklarını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com