celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 20 Mart 2017 580 Görüntüleme

Beşiktaş Ayağına Kadar Gelen Fırsatı Tepti

Süper Lig'de liderlik koltuğunu uzun süredir bırakmayan Beşiktaş rakiplerinin puan kaybettiği haftada 2 puan kaybederek büyük bir şansı tepti.

Süper Lig’de liderlik koltuğunu uzun süredir bırakmayan Beşiktaş rakiplerinin puan kaybettiği haftada 2 puan kaybederek büyük bir şansı tepti.

Başakşehir’in berabere kaldığı, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de yenildiği 25. haftada Antalyaspor deplasmanına giden Beşiktaş, 1 puanla İstanbul’a döndü. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 55’e yükseltip liderliğini sürdürürken, Antalyaspor ise 39 puanla 6. sıradaki yerini korudu. Antalya Arena’da oynanan mücadeleyi 2 bin kadar Beşiktaş taraftarı da izlerken, kırmızı kart gören Aboubakar büyük tepki gördü. Hafta içinde oynan UEFA Kupası karşılaşmasında da kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Aboubakar’ın Antalyaspor mücadelesinde de takımını 10 kişi bırakması üzerine yönetimin bu futbolcuya büyük bir para cezası vermesi bekleniyor.

Maçtan önce geniş güvenlik önlemleri alınırken Beşiktaş taraftarları polis koridorundan sahaya giriş yaptı. Maç öncesinde de bütün stad eğitimli köpekler tarafından bomba aramasından geçirildi.

Antalya’dan İstanbul’a dönmek için takım otobüsüyle havaalanına giden Beşiktaş otobüsüne taşlı saldırı olduğu öğrenilirken, atılan taşın otobüsün camının kırdığı belirtildi. Yaşanan olayda futbolculardan zarar gören olup olmadığı ise henüz net olarak bilinmiyor.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com