celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Genel 10 Aralık 2022 252 Görüntüleme

Doğal Mat Yüzey Marküteri

Marküteri Parke olarak burası tamamen istisnai bir yaşam tarzının tadını çıkardığımız yer – sanki tatildeymişiz gibi. Aynı şekilde eşsiz anlarımızı ve tatil anılarımızı da yanımızda getiriyoruz. Onları resim olarak çerçeveletip duvara asmaya alışmıştık ama artık her gün ayaklarımızın altında hissedebiliyoruz.

Parke yelpazemiz Marküteri,Parke dünyadaki güzel adaların yaşam duygusunu ve benzersizliğini yeniden yaratıyor ve modern renklerin yanı sıra dikkatli inceliklerle şaşırtıyor.

Tüm trend renkleri ve en son yüzey teknolojileriyle Marküteri Parke serimizi keşfedin – benzer ürün kalabalığından okyanustaki adalar gibi sıyrılıyor.

2022’den YENİ: DOĞAL MAT YÜZEY  MARKÜTERİ

Yeni, doğal mat lake yüzey Marküteri Parke ürün yelpazemizde de mevcuttur ve özel görünümü ve zaman kazandıran pratik kullanımı ile etkileyicidir: Daha yüksek yüzey sertliği ve bunun sonucunda ortaya çıkan çizilmeye ve aşınmaya karşı olağanüstü dayanıklı yüzey sayesinde Marküteri Parke, önemli ölçüde genişler parke döşemenizin ömrü. Temizlemesi özellikle kolaydır ve artık bakıma gerek yoktur. Evinizdeki veya mülkünüzdeki çeşitli teknik gereksinimleri karşılamak için Marküteri Parke, üç katmanlı ve iki katmanlı lamine parke olarak mevcuttur. meşe yüzey işlemleri, evinizde en güzel atmosferleri yaratmanız için size çok çeşitli olası kullanımlar sunar

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com