celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 24 Şubat 2017 540 Görüntüleme

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Kundakçısı Gözaltında

Bir çok dizi ve tiyatro oyuncusunun yetişmesinde önemli katkıları bulunan Türk Sineması'nın duayen isimlerinden Müjdat Gezen'in sahibi olduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan ve maddi hasara neden olan Mehmet Ali Aligül hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Bir çok dizi ve tiyatro oyuncusunun yetişmesinde önemli katkıları bulunan Türk Sineması’nın duayen isimlerinden Müjdat Gezen’in sahibi olduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi‘ni kundaklayan ve maddi hasara neden olan Mehmet Ali Aligül hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni geçtiğimiz günlerde kundaklayan ve tarihi binanın giriş kısmının yanmasına neden olan Mehmet Ali Aligül, Gezen’in padişah torunlarından biri için sarf ettiği sözlere kızarak bu eylemi gerçekleştirdiğini ve pişman olduğunu belirtmişti. Savcılık ifadesinde de pişman olduğunu dile getiren Aligül, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Adliye çıkışı gazetecilere kimseden korkusu olmadığını ve vatan sevgisi yüzünden böyle bir eylem gerçekleştirdiğini belirten Aligül’ün bu açıklamaları da büyük tepki çekmişti. Görüntülerin basına yansımasının ardından itirazda bulunan Savcılık makamı, Aligül’ün tekrar gözaltına alınmasını istedi. Adliye çıkışı evine giderken kendisini çeviren polisler tarafından tekrar gözaltına alınan Aligül’ün bugün yeniden hakim karşısına çıkması bekleniyor. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedilen Aligül hakkında nöbetçi mahkemenin tutuklama kararı vermesi bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com