celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 16 Mart 2017 529 Görüntüleme

O FETÖ’cünün Kızı da Gözaltına Alındı

Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklu bulunan İstanbul eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer’in avukat kızı dün akşam gözaltına alındı.

Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklu bulunan İstanbul eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer’in avukat kızı dün akşam gözaltına alındı.

Yurtseverleri ve ordudaki bağımsız subayları pasifize etmek için yapılan Ergenekon, Balyoz gibi kumpas davalarının mimarı olduğu iddia edilen ve Agos Gazetesi yazarı Hrant Dink’in suikaste uğradığı esnada Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı C Şubesi müdürü olan Ali Fuat Yılmazer 2014 yılında FETÖ için yasadışı dinleme gerçekleştirdiği iddiasıyla tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilmişti. Cezaevinde olduğu esnada milletvekili dokunulmazlığından yararlanabilmek için İstanbul 1. bölgeden milletvekili adayı olan Yılmazer’in bu amacı da gerçekleşmemiş ve hapis yatmaya devam etmişti. Hrant Dink davasında da örgüt üyeliği, adam öldürmeye yardım suçlamasıyla yargılanan Yılmazer’in avukatlığını da yapan kızı Fatma Saadet Yılmazer, FETÖ soruşturmasında gözaltına alındı. Evinde de arama yapılan Yılmazer’in evinde 4 tabanca bulunurken, evde bulunan bir çok dijital ve basılı materyale el konuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sorgusu devam eden avukat Yılmazer FETÖ soruşturması kapsamında yargılanabilir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com