celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Güncel 10 Şubat 2017 626 Görüntüleme

Emekli Tümgeneral Başbakana Sert Çıktı

Balyoz davası sanıklarından Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz katıldığı bir televizyon programında Başbakan Binali Yıldırım'ın referandumda hayır oyu verecekleri hain ilan etmesine sert tepki gösterdi.

Balyoz davası sanıklarından Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz katıldığı bir televizyon programında Başbakan Binali Yıldırım’ın referandumda hayır oyu verecekleri hain ilan etmesine sert tepki gösterdi.

Kara Harp Akademisi komutanı olduğu esnada Balyoz kumpasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen ve 2015 yılında beraat eden Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz Habertürk TV’de katıldığı bir siyaset programında Başbakan Binali Yıldırım’a ve hükümete yakın gazetelerde çıkan haberlere sert tepki gösterdi. Başbakan Yıldırım’ın PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terörist grupların hayır dediğini, bu yüzden referandumda evet oyu vereceklerini söylemesine, hükümete yakın gazetelerin de bu söylemi sürekli kullanarak evet propagandası yapmasına sert tepki gösteren Yavuz, Balyoz kumaspıyla 3,5 yıl cezaevinde yattığını, hayır diyerek terörist olmadığını belirtti.

Hükümetin PKK ile masada pazarlık yaparken kendisini dağda teröristlerle savaştığını, aynı hükümetin FETÖ ile ortak hareket ederken, kendisinin FETÖ kumpasıyla cezaevine atıldığını ifade eden Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz Başbakan Yıldırım’ın sözlerini ve yandaş basının bu cümleleri sürekli işlemesini sert dille eleştirirken üslubun çok yanlış olduğunu dile getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com