celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Featured, Spor 30 Nisan 2018 584 Görüntüleme

Ankaragücü 6 Yıl Aradan Sonra Yeniden Süper Lig’de!

Manisaspor’u deplasmanda 3-0 yenen Ankara’nın en köklü kulüplerinden Ankaragücü, rakiplerinin puan kaybetmesiyle beraber son maçı beklemeden Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. 6 yıl sonra Süper Lig’e tekrar dönen Ankaragücülü futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken Ankara’daki son maça taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Maçın ilk yarısında bulduğu mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Ankaragücü, ikinci yarıya hızlı başlayarak 52. dakikada ilk golü buldu. Son golü uzatma dakikalarında kaydeden Ankaragücü puanını 62’ye yükselterek Rizespor’la beraber Süper Lig’e dönen ilk 2 takım olmayı başardı.

Spor Toto 1. Lig’de Ümraniyespor’u deplasmanda yenen Çaykur Rizespor şampiyonluğunu ilan ederken Boluspor da Eskişehir’de puan kaybedince Süper Lig’e direk çıkacak ikinci takım Ankaragücü oldu. Son hafta evinde Adana Demirspor’la karşılaşacak olan Ankaragücü bu maçta kupasını alacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com