celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 30 Nisan 2018 840 Görüntüleme

İsmail Demirci: Bir Daha Dönem Dizisinde Oynamam!

Yüksek maliyeti ve düşük reytingi nedeniyle Kanal D yönetimi tarafından yayından kaldırılan Fatih dizisinin başarılı oyuncusu İsmail Demirci bir daha dönem dizisinde oynamak istemediğini belirtti.

Erdal Beşikçioğlu’nun tiyatrosu Tatbikat sahnesi tarafından sahnelenen Beşikçioğlu’nun yönettiği Emre Karayel’in rol aldığı “Oksimoron” adlı oyunun galasına eşi Hande Soral’la katılan İsmail Demirci, basın mensuplarının yayından kaldırılan diziyle ilgili soru sorması üzerine açıklamalarda bulundu.

Demirci, “Hiçbir pişmanlığım yok. Çok iyi oyuncularla çalıştım. Ama artık bir daha dönem dizisinde olmam. ‘Muhteşem Yüzyıl’da da oynamıştım. Atalarımızı canlandırmak güzel bir şey ama ben artık bir deri montla da dizi çekmek istiyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com