celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 14 Şubat 2017 769 Görüntüleme

Erdal Tosun’un Ölümüne Neden Olan Şoför Tahliye Edildi

Geçtiğimiz Kasım ayında böbrek hastası olan ünlü oyuncu Erdal Tosun'un hayatını kaybettiği kazaya karışan ve tutuklu olarak yargılanan Nihat Şaki tahliye edildi.

Geçtiğimiz Kasım ayında böbrek hastası olan ünlü oyuncu Erdal Tosun‘un hayatını kaybettiği kazaya karışan ve tutuklu olarak yargılanan Nihat Şaki tahliye edildi.

Geçtiğimiz Kasım ayında diyalize girmek için sabah saatlerinde evinden ayrılan ünlü oyuncu Erdal Tosun’un aracına çarparak ölümüne neden olan Nihat Şaki, yeni şahitin dinlenmesi sonucu iyi hali de göz önünde bulundurularak mahkeme tarafından tahliye edildi. Son derece üzgün olduğunu belirten Şaki, olay günü aşırı yağmur yağdığını ve karanlık olması nedeniyle de aracın kontrolünü kaybederek böyle bir kazaya sebebiyet verdiğini belirtti. Mahkemeye gelen bilirkişi raporunda da Erdal Tosun’da ve yolda bir kusur olmadığı belirtilirken, rapor sorulan Şaki, vicdan azabı çektiğini ve olayın yaşandığı günden bu yana zor günler geçirdiğini belirtti.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Necdet Tosun’un iki oğlundan biri olan Erdal Tosun’un kardeş Gürdal Tosun da 2000 yılında böbreklerinde yaşadığı rahatsızlıktan dolayı 33 yaşında hayatını kaybetmişti. Erdal Tosun ve kardeşi Gürdal Tosun uzun yıllar Bir Demet Tiyatro’da beraber rol almışlardı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com