celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 7 Ekim 2018 460 Görüntüleme

Akhisarspor Trabzonspor maçı CANLI YAYIN

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Akhisarspor’a davetli oluyor. Ligde bu sezon 3 dış saha maçında 2 bozgun, 1 birliktelik yaşamış bordo-mavililer, Akhisarspor karşı ilk deplasman galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.

Dış sahada Medipol Başakşehir’e 2-0, Aytemiz Alanyaspor’a 1-0 mağlup olan, MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Karadeniz ekibi, ilk 7 haftada topladığı 10 puanın sadece 1’ini deplasmanlarda elde ederken, bu kötü gidişatı Akhisarspor aleyhinde değiştirmenin mücadelesini yapacak.

AKHİSARSPOR: 0 – 2 :TRABZONSPOR

STAT: Spor Toto Akhisar Stadı
HAKEM: Halil Umut Meler

SAAT: 19.00
YAYIN: beIN Sports 2

AKHİSARSPOR: Fatih, Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Kadir, Ayut, Josue, Sissoko, Barbosa, Güray, Manu
TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

TRABZONSPOR: Onur, Majid, Toure, Pereira, Novak, Sosa, Onazi, A. Ömür, Rodallega, Amiri, Burak  
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

13. RANDEVU

Trabzonspor ile Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig’de Manisa’da yapacakları maçla 13. defa karşı karşıya geliyor. İki takım aralarında geride kalan 12 maçta bordo-mavililer, 4 galibiyet aldı. Rekabette Ege temsilcisi 5 kez kazanırken, 3 maç da berabere tamamlandı. Trabzonspor’un 18 golüne, Akhisarspor 22 golle karşılık verdi.

MANİSA’DAKİ MAÇLAR

Trabzonspor, rakibiyle deplasmanda oynadığı 6 maçın 2’sini kazandı. Manisa’da 3 maçı konut sahibi ekip kazanırken, bir tesadüf ise beraberlikle bitti. Bordo-mavililer, bu maçlarda 9 gol yedi, karşı taraf fileleri 8 kere havalandırdı. Karadeniz ekibi, Manisa deplasmanında son 2 maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com